Juicy® Hemp Wraps

Blunt Wraps


Juicy® Hemp Wraps

Juicy® Hemp Wraps

Al onze hemp wraps zijn net zoals traditionele blunts niet voorzien van een plakrand.

Juicy® Hemp Wraps

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
Lijst Foto-tabel
 • Juicy® Hemp Wraps - Manic

  € 1,15

  De Juicy® Hemp Wraps - Manic geven het gevoel dat je een traditionele tabaks- blunt rookt, maar dan gemaakt van Hemp. De aromatische wraps zijn gemaakt van 100% geroosterde industriële hennep.

 • Juicy® Hemp Wraps - Red Alert

  € 1,15

  De Juicy® Hemp Wraps - Red Alert geven het gevoel dat je een traditionele tabaks- blunt rookt, maar dan gemaakt van Hemp. De aromatische wraps zijn gemaakt van 100% geroosterde industriële hennep.

 • Juicy® Hemp Wraps - Purple

  € 1,15

  De Juicy® Hemp Wraps - Purple geven het gevoel dat je een traditionele tabaks- blunt rookt, maar dan gemaakt van Hemp. De aromatische wraps zijn gemaakt van 100% geroosterde industriële hennep.

 • Juicy® Hemp Wraps - Original

  € 1,15

  De Juicy® Hemp Wraps - Original geven het gevoel dat je een traditionele tabaks- blunt rookt, maar dan gemaakt van Hemp. De aromatische wraps zijn gemaakt van 100% geroosterde industriële hennep.

 • Juicy® Hemp Wraps - Tropical

  € 1,15

  De Juicy® Hemp Wraps - Tropical geven het gevoel dat je een traditionele tabaks- blunt rookt, maar dan gemaakt van Hemp. De aromatische wraps zijn gemaakt van 100% geroosterde industriële hennep.

 • Juicy® Hemp Wraps - Blue

  € 1,15

  De Juicy® Hemp Wraps - Blue geven het gevoel dat je een traditionele tabaks- blunt rookt, maar dan gemaakt van Hemp. De aromatische wraps zijn gemaakt van 100% geroosterde industriële hennep.

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
Lijst Foto-tabel