Kingpin® Hemp Wraps

Blunt Wraps


Kingpin® Hemp Wraps

Kingpin® Hemp Wraps

Al onze hemp wraps zijn net zoals traditionele blunts niet voorzien van een plakrand.

 

Mededeling omtrent de voorraad: 
Wij wachten al enkele maanden op nieuwe voorraad. Er zijn problemen met levering vanaf de fabrikant. 

Geschatte voorraad datum: Nog onbekend

Kingpin® Hemp Wraps

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
Lijst Foto-tabel
 • Kingpin® Hemp Wraps - Blue

  € 1,60

  De Kingpin® Hemp Wraps - Blue geven het gevoel dat je een traditionele tabaks- blunt rookt, maar dan gemaakt van Hemp. De aromatische wraps zijn gemaakt van 100% geroosterde industriële hennep.

 • Kingpin® Hemp Wraps - Purple

  € 1,60

  De Kingpin® Hemp Wraps - Purple geven het gevoel dat je een traditionele tabaks- blunt rookt, maar dan gemaakt van Hemp. De aromatische wraps zijn gemaakt van 100% geroosterde industriële hennep.

 • Kingpin® Hemp Wraps - Manic

  € 1,60

  De Kingpin® Hemp Wraps - Manic geven het gevoel dat je een traditionele tabaks- blunt rookt, maar dan gemaakt van Hemp. De aromatische wraps zijn gemaakt van 100% geroosterde industriële hennep.

 • Kingpin® Hemp Wraps - Fly

  € 1,60

  De Kingpin® Hemp Wraps - Fly geven het gevoel dat je een traditionele tabaks- blunt rookt, maar dan gemaakt van Hemp. De aromatische wraps zijn gemaakt van 100% geroosterde industriële hennep.

 • Kingpin® Hemp Wraps - Laid Back

  € 1,60

  De Kingpin® Hemp Wraps - Laid Back geven het gevoel dat je een traditionele tabaks- blunt rookt, maar dan gemaakt van Hemp. De aromatische wraps zijn gemaakt van 100% geroosterde industriële hennep.

 • Kingpin® Hemp Wraps - Original G

  € 1,60

  De Kingpin® Hemp Wraps - Original G geven het gevoel dat je een traditionele tabaks- blunt rookt, maar dan gemaakt van Hemp. De aromatische wraps zijn gemaakt van 100% geroosterde industriële hennep.

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
Lijst Foto-tabel