Royal Blunts® - HEMPaRILLO

Blunt Wraps


Royal Blunts® HEMPaRILLO

Royal Blunts® HEMPaRILLO

Al onze hemp wraps zijn net zoals traditionele blunts niet voorzien van een plakrand.

 

Mededeling omtrent de voorraad: 
Er zijn problemen met levering vanaf de fabrikant voor bepaalde aroma's. 

Excuses!

Royal Blunts® - HEMPaRILLO

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
Lijst Foto-tabel
 • Royal Blunts® HEMPaRILLO - Sweets

  € 1,95

  De Royal Blunts® HEMPaRILLO - Sweets geven het gevoel dat je een traditionele tabaks- blunt rookt, maar dan gemaakt van Hemp. De aromatische wraps zijn gemaakt van 100% geroosterde industriële hennep.

 • Royal Blunts® HEMPaRILLO - Strawberry

  € 1,95

  De Royal Blunts® HEMPaRILLO - Strawberry geven het gevoel dat je een traditionele tabaks- blunt rookt, maar dan gemaakt van Hemp. De aromatische wraps zijn gemaakt van 100% geroosterde industriële hennep.

 • Royal Blunts® HEMPaRILLO - Purple Haze

  € 1,95

  De Royal Blunts® HEMPaRILLO - Purple Haze geven het gevoel dat je een traditionele tabaks- blunt rookt, maar dan gemaakt van Hemp. De aromatische wraps zijn gemaakt van 100% geroosterde industriële hennep.

 • Royal Blunts® HEMPaRILLO - OGK

  € 1,95

  De Royal Blunts® HEMPaRILLO - OGK geven het gevoel dat je een traditionele tabaks- blunt rookt, maar dan gemaakt van Hemp. De aromatische wraps zijn gemaakt van 100% geroosterde industriële hennep.

 • Royal Blunts® HEMPaRILLO - Naked

  € 1,95

  De Royal Blunts® HEMPaRILLO - Naked geven het gevoel dat je een traditionele tabaks- blunt rookt, maar dan gemaakt van Hemp. De aromatische wraps zijn gemaakt van 100% geroosterde industriële hennep.

 • Royal Blunts® HEMPaRILLO - Mango Haze

  € 1,95

  De Royal Blunts® HEMPaRILLO - Mango Haze geven het gevoel dat je een traditionele tabaks- blunt rookt, maar dan gemaakt van Hemp. De aromatische wraps zijn gemaakt van 100% geroosterde industriële hennep.

 • Royal Blunts® HEMPaRILLO - Grape

  € 1,95

  De Royal Blunts® HEMPaRILLO - Grape geven het gevoel dat je een traditionele tabaks- blunt rookt, maar dan gemaakt van Hemp. De aromatische wraps zijn gemaakt van 100% geroosterde industriële hennep.

 • Royal Blunts® HEMPaRILLO - Cali-Fire

  € 1,95

  De Royal Blunts® HEMPaRILLO - Cali-Fire geven het gevoel dat je een traditionele tabaks- blunt rookt, maar dan gemaakt van Hemp. De aromatische wraps zijn gemaakt van 100% geroosterde industriële hennep.

 • Royal Blunts® HEMPaRILLO - Bubble gum

  € 1,95

  De Royal Blunts® HEMPaRILLO - Bubble gum geven het gevoel dat je een traditionele tabaks- blunt rookt, maar dan gemaakt van Hemp. De aromatische wraps zijn gemaakt van 100% geroosterde industriële hennep.

 • Royal Blunts® HEMPaRILLO - Blueberry

  € 1,95

  De Royal Blunts® HEMPaRILLO - Blueberry geven het gevoel dat je een traditionele tabaks- blunt rookt, maar dan gemaakt van Hemp. De aromatische wraps zijn gemaakt van 100% geroosterde industriële hennep.

 • Royal Blunts® HEMPaRILLO - Berries

  € 1,95

  De Royal Blunts® HEMPaRILLO - Berries geven het gevoel dat je een traditionele tabaks- blunt rookt, maar dan gemaakt van Hemp. De aromatische wraps zijn gemaakt van 100% geroosterde industriële hennep.

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
Lijst Foto-tabel