Royal Blunts® - Herbal Wraps XXL

Blunt Wraps


Royal Blunts® Herbal Wraps XXL

Royal Blunts® Herbal Wraps XXL

Al onze hemp wraps zijn net zoals traditionele blunts niet voorzien van een plakrand.

Royal Blunts® - Herbal Wraps XXL

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
Lijst Foto-tabel
 • Royal Blunts® Herbal Wraps XXL - Naked (Natural)

  € 2,50

  De Royal Blunts® Herbal Wraps XXL - Naked (Original) geven het gevoel dat je een traditionele tabaks- blunt rookt, maar dan gemaakt van Hemp. De aromatische wraps zijn gemaakt van 100% geroosterde industriële hennep.

 • Royal Blunts® Herbal Wraps XXL - Russian Cream

  € 2,50

  De Royal Blunts® Herbal Wraps XXL - Russian Cream geven het gevoel dat je een traditionele tabaks- blunt rookt, maar dan gemaakt van Hemp. De aromatische wraps zijn gemaakt van 100% geroosterde industriële hennep.

 • Royal Blunts® Herbal Wraps XXL - Purple Grape

  € 2,50

  De Royal Blunts® Herbal Wraps XXL - Purple Grape geven het gevoel dat je een traditionele tabaks- blunt rookt, maar dan gemaakt van Hemp. De aromatische wraps zijn gemaakt van 100% geroosterde industriële hennep.

 • Royal Blunts® Herbal Wraps XXL - OGK

  € 2,50

  De Royal Blunts® Herbal Wraps XXL - OGK geven het gevoel dat je een traditionele tabaks- blunt rookt, maar dan gemaakt van Hemp. De aromatische wraps zijn gemaakt van 100% geroosterde industriële hennep.

 • Royal Blunts® Herbal Wraps XXL - Mango Tango

  € 2,50

  De Royal Blunts® Herbal Wraps XXL - Mango Tango geven het gevoel dat je een traditionele tabaks- blunt rookt, maar dan gemaakt van Hemp. De aromatische wraps zijn gemaakt van 100% geroosterde industriële hennep.

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
Lijst Foto-tabel