Fronto King® - Natural

Niet op voorraad
Verzending :
Brievenbus
€ 5,00
SpaarpuntenEarn 10 BluntWraps saldo for writing a review for this product
Overzicht

Elke Fronto King® Blue verpakking bevat 2x tabaks sigaren. Elke verpakking is voorzien van een accijnszegel van € 5,00.

Dit is het alternatief voor de Backwoods® sigaren in Nederland. 

Fronto King® - Blue

Elke verpakking bevat 2x tabaks sigaren.

Fronto King® producten zijn van 100% natuurtabak. Het dekblad van de sigaar kenmerkt zich door de donkere kleur, ook wel bekend als Broadleaf/Fronto Wrappers. Deze sigaren zijn razend populair onder Backwoods-rokers, mede dankzij de unieke aroma van het dekblad.

 


Aanvullende informatie:
Dit product wordt verkocht als tabaks sigaren en niet als wraps. De vochtigheidsgraad van deze sigaren liggen aanzienlijk lager dan (hemp of tabaks) wraps. Je kunt de sigaren niet meteen uit de verpakking un-wrappen zonder deze eerst te bevochtigen.

Waarom zijn de Fronto King® Sigaren zo droog?
Een te hoge vochtigheidsgraad in een gesloten verpakking (Eigen atmosfeer) van tabaks sigaren zal resulteren op schimmel.
Voordat je deze sigaren gaat un-wrappen is het belangrijk dat de vochtigheidsgraad van het dekblad (de buitenblad van de sigaar) voldoende bevochtigd is zodat het dekblad weer flexibel wordt en de kans op scheuren verkleind wordt.

Hoe kun je de Fronto King® bevochtigen?
Rol een vochtig keukenpapier om de sigaar heen en laat deze ongeveer 3 minuten bevochtigen. Na ongeveer 3 minuten kun je de sigaar met beleid te ontrollen. Liever te vochtig dan te droog. Neem hier de tijd voor.
Maar nog steeds is en blijft het un-wrappen van deze sigaren geheel voor eigen risico. Ook het dekblad is bij elke Fronto King® sigaar anders (door de nerven van het blad) waardoor het rollen kan worden bemoeilijkt. Dit product vereist rolling-skills.

Wij mogen / kunnen geen garantie geven op dit tabak en kruidenrook producten. 18+